Έτοιμη για μια ολοκαίνουργια αρχή φαίνεται ότι είναι η Μαντόνα, αφού ξεκινάει μια δυναμική περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη, της οποίας η αυλαία θα ανοίξει στις 15 Ιουλίου στο στάδιο «Rogers» στο Βανκούβερ του Καναδά και θα κλειστεί την 1η Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ.

Στην επίσημη ανακοίνωση της περιοδείας της η Μαντόνα αναφέρεται ως η γυναίκα με τις περισσότερες πωλήσεις σε σόλο περιοδεία όλων των εποχών. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σατσίδη στο «Happy Day», η Τέιλορ Σουίφτ στην τελευταία της περιοδεία «πήρε τα σκήπτρα» από τη βασίλισσα της ποπ, κατακτώντας τον τίτλο της γυναίκας με τις περισσότερες πωλήσεις που έχουν γίνει ποτέ σε περιοδεία.

Η Μαντόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σατσίδη, αναφέρει σε φίλους της ότι «θα πάρει το αίμα της πίσω» με το tour που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η επιθυμία της ποπ σταρ για ένα ολοκληρωτικό «restart» είναι φανερή και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τις τελευταίες τρεις μέρες αναρτά περιεχόμενο που αφορά μόνο το «The Celebration Tour 2023».

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

«Είμαι ενθουσιασμένη», δηλώνει η Μαντόνα

Η ανακοίνωση της περιοδείας Madonna: The Celebration Tour έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2023, με ένα εμβληματικό viral βίντεο. Στο βίντεο συμμετέχουν σημαντικά ονόματα όπως οι Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob The Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre και κορυφώνεται με την Amy Schumer, η οποία «προκαλεί» την παγκόσμια σούπερ σταρ να κάνει περιοδεία και να ερμηνεύσει τα mega hits της.

Με παραγωγό τη Live Nation, η Μαντόνα θα επισκεφτεί 35 πόλεις του κόσμου. Ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική το Σάββατο 15 Ιουλίου στη Rogers Arena στο Βανκούβερ, με στάσεις στο Ντιτρόιτ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες κ.ά., πριν πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη, όπου θα επισκεφθεί 11 πόλεις κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, μεταξύ άλλων το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι και τη Στοκχόλμη. Η περιοδεία Celebration Tour θα ολοκληρωθεί στο Άμστερνταμ, NL, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο Ziggo Dome.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα “εξερευνήσω” όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια, με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περιμένουν», δηλώνει χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Το Celebration Tour θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, με special guest τον Bob the Drag Queen ή αλλιώς Caldwell Tidicue σε όλες τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας.

Διαβάστε περισσότερα για την περιοδεία της Μαντόνα ΕΔΩ.