O µεγάλος νικητής του φετινού «Just the 2 of us», o 28χρονος Λευτέρης Μητσόπουλος, τον οποίο βλέπουµε καθηµερινά µέσα από την επιτυχηµένη στήλη του στο «Happy Day», µιλάει στο «S» για τη νίκη του, τη δουλειά στην οικοδοµή, τα extreme sports, αλλά και τον έρωτά του.

mitsopoulos_1
Ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τον Αντώνη Παπαηλία και το έπαθλο του «Just the 2 of us»
Πώς αισθάνεσαι που είσαι ο νικητής του φετινού «Just the 2 of us»;

Είµαι πολύ χαρούµενος. Μου άρεσε πάρα πολύ όλη η εµπειρία. Ηταν βασικά διασκεδαστικό όλο αυτό που κάναµε. Τουλάχιστον τόσο εγώ όσο και ο Αντώνης Παπαηλίας το διασκεδάζαµε. Γενικά ήταν πάρα πολύ ωραία φάση. ∆εν υπήρχαν τσακωµοί και ίντριγκες, ήταν όλα τα παιδιά πολύ καλά.

Το περίµενες;

∆εν το περίµενα, γιατί είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει να κάνει µε τη φωνή, αλλά µε το τι θα αποφασίσει ο κόσµος. Άρα, είτε έχεις φωνή είτε όχι, αν ο κόσµος σε αγαπήσει γι' αυτό που είσαι ή κάτι ξεχωρίσει πάνω σου, θα σε ψηφίζει για να σε κρατάει µέσα στο παιχνίδι.

Όταν στον τελικό ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης ότι είστε οι µεγάλοι νικητές, πώς αισθάνθηκες;

Τρελάθηκα, δεν το περίµενα. Με έπιασε ένα ζέσταµα στα πόδια και στο κεφάλι.

mitsopoulos_2
Ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την αγαπημένη του
Σε βλέπουµε καθηµερινά στο «Happy Day», όπου έχεις τη δική σου, ανατρεπτική στήλη. Πώς περνάς εκεί;

Περνάω απίστευτα. Η Σταµατίνα Τσιµτσιλή είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στον χώρο, όπως και όλη η οµάδα. Ο,τι βλέπετε µπροστά από τις κάµερες γίνεται και πίσω. Το «Happy Day» έχει πάρα πολύ καλό κλίµα. Γενικά, είναι στην πραγµατικότητα µια όντως «Happy» παρέα.

∆εν ξέρουµε πολλά πράγµατα για τη ζωή σου. Θέλεις να µας µιλήσεις λίγο για σένα;

Έχω γεννηθεί και έχω µεγαλώσει στη Ναύπακτο. Από µικρό παιδί ήθελα να ασχοληθώ µε το θέατρο. Και αυτό και έκανα από πολύ µικρή ηλικία. Ήμουν αρκετά χρόνια σε θεατρικό εργαστήρι στη Ναύπακτο. Ξεκίνησα να δουλεύω στην οικοδοµή από ηλικία 12 ετών, παράλληλα µε το σχολείο, το οποίο τελείωσα κανονικά. Ταυτόχρονα, είχα ξεκινήσει στα social αστεία βιντεάκια µε τη γιαγιά µου τη Βάβω.

Τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα;

Ο πατέρας µου είναι εργολάβος οικοδοµών και έτσι από πολύ µικρό µε έβαλε στη δουλειά. Οπότε είχα τα δικά µου χρήµατα και ήµουν ανεξάρτητος, δεν είχα κάποιο θέµα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή µέχρι σήµερα;

Όταν έχασα τον κολλητό µου, σε ηλικία 24 ετών, τον Κωνσταντίνο. Ήταν µε µηχανάκι και τον χτύπησαν σε τροχαίο. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο ξαφνικά. Εκείνη την ηµέρα ήµασταν στο Λιµάνι στη Ναύπακτο, έφυγε για λίγο και θα ξαναγυρνούσε. Τελικά, µας πήραν τηλέφωνο ότι ο Κωνσταντίνος «έφυγε» και δεν γύρισε ποτέ.

mitsopoulos_3

Εχω µάθει ότι είσαι λάτρης των extreme sports.

Ασχολούµαι µε το BMX εδώ και 16 χρόνια. Στη Ναύπακτο έχουµε µία από τις µεγαλύτερες πίστες στην Ελλάδα, την οποία φτιάχνουµε µόνοι µας ως οµάδα, και ονοµαζόµαστε PRG.

Έχεις χτυπήσει ποτέ;

Έχω σπάσει πόδια, σκισίµατα, ράµµατα, αλλά, παρ’ όλα αυτά, παραµένω όρθιος και συνεχίζω.

Στα προσωπικά σου πώς είσαι;
Τέλεια.

Είσαι ερωτευµένος;
Εννοείται.

mitsopoulos

Πώς είναι η ιδανική γυναίκα για σένα;
Αυτή που έχω. Το απόλυτο τέλειο. Αυτό που έχω είναι αυτό που ονειρευόµουν.

Το µουστάκι είναι θέµα στυλ;
Όχι, απλώς µου άρεσε αυτό το στυλ από µικρός.

Αν η κοπέλα σου σού ζητήσει να το ξυρίσεις;
∆εν θα µου ζητήσει, γιατί µε αυτό µε έχει γνωρίσει και της αρέσει.

Ετοιµάζεις κάτι άλλο επαγγελµατικά;
Προς το παρόν, όχι. Μόλις, όµως, τελειώσει η εκποµπή, προς το καλοκαίρι, θα ξεκινήσω πάλι τα lives.