Μερικά πλάνα με τα κρυφά τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσα σε Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη προβλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Στο βίντεο αυτό,  Καρολίνα Καλύβα και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φαίνονται να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται ενώ όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος μπορεί να βρίσκεται τριγύρω, η παίκτρια της μπλε ομάδας σηκώνεται και τρέχει να κρυφτεί μέσα στην καλύβα.

Ωστόσο, το φλερτ τους είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τις δυο ομάδες αφού σχολιάστηκε από τους συμπαίκτες και των δυο.

«Μπορεί να προκύψουν κι άλλα φλερτ. Ακόμα και μια σχέση. Είναι ό,τι πιο υγιές και όμορφο να βλέπεις δυο ανθρώπους να θέλουν ο ένας τον άλλον και να θέλουν να είναι και μαζί στην πορεία της ζωής τους. Έχω δει να υπάρχει μια πολύ ωραία επαφή μεταξύ Καρολίνας και Πρίαμου» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Βλέπω κάποιες κινήσεις περίεργες. Βλέπω κάποια άτομα που δεν περίμενα να βρίσκονται με κάποια άλλα άτομα…. Δε μιλάω για τα ζευγάρια, τα ζευγάρια είναι αναμενόμενο να το κάνουν αυτό, είναι λογικό να περπατάνε και χιλιόμετρα για να δουν τον δικό τους. Βλέπω τον Μάριο με την Καρολίνα πολύ κοντά. Σίγουρα δε πρέπει να είναι ο λόγος ότι έχουν να πουν για ψηφοφορία ή ασυλία. Δε ξέρω αν φταίει ότι η Καρολίνα ήταν άσχημα ψυχολογικά και ήταν φίλοι  από παλιά και γι’ αυτό κάθονται και μιλάνε. Επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα δε μου φαίνεται σωστό από μεριάς Καρολίνας αυτό» σχολίασε από τη δική της πλευρά η Ασημίνα Χατζηανδρέου που γνωρίζει για τη σχέση της Καρολίνας με τον Μπο.

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού αφού ο Γιώργος Λιανός έπιασε απροετοίμαστους τους παίκτες των δυο ομάδων αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει στην αντίληψη της παραγωγής ότι δυο παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες συναντιούνται στο δάσος παραβιάζοντας τους κανόνες που έχει θέσει η παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως τα πρόσωπα αυτά είναι η Καρολίνα Καλύβα και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενώ στη συνέχεια τους έδωσε τον λόγο προκειμένου ο καθένας να δώσει τη δική του εξήγηση.

«Ναι Γιώργο, έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι αλλά ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια με τον άλλον και απλώς βρεθήκαμε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό» ήταν η αμήχανη απάντηση της Καρολίνα Καλύβα. «Αν φύγω από την καλύβα μου και μπω στη ζούγκλα για να ψάξω καρύδες ή συναντήσω κάποιον, δε θεωρώ ότι έκανα κάποια παράβαση…Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά» είπε από τη δική του πλευρά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.


Καθ’ όλη την συζήτηση στο συμβούλιο, αποκαλύφθηκε πώς μαζί τους ήταν και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και όσο ο Λιανός προσπαθούσε να μάθει για ποιο λόγο γίνονται οι συναντήσεις, η Ασημίνα θέλησε να «ξεσκεπάσει» την Καρολίνα αναφερόμενη στη σχέση της με τον Μπο, με την δεύτερη να εκνευρίζεται και να αρνείται να απαντήσει.

Στο Instagram, ο Μπο παρακολουθεί το επεισόδιο μαζί με τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη, αντιδρώντας κάνοντας repost όσα αναφέρονται στην φίλη του, Ασημίνα.

Μεταξύ άλλων, και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «δίκασε» το νέο ζευγάρι του νησιού μέσω του Instagram.