Tο ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η τραγουδίστρια στο αποψινό επεισόδιο εισβάλει στην παραλία των Διάσημων και συναντά για πρώτη φορά τον Μάριο Πρίαμο, με τον οποίο είχε σχέση πριν αυτός μπει στο παιχνίδι. Ωστόσο, τα πλάνα με την Καρολίνα, η οποία είχε σχέση με το Μπο επίσης πριν το ριάλιτι, έχουν φέρει οριστική ρήξη στα ειδύλλια.

Στο trailer οι δύο Κύπριοι παίκτες έχουν μεγάλο καβγά, με την Ελευθερία Ελευθερίου να λέει σε έντονο ύφος: «Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική».

Ο Μπο έκανε τις δικές του δηλώσεις σχετικά με όσα έδειξε το βίντεο. Μιλώντας στο «OPEN Weekend» είπε ότι συμφωνεί με την τραγουδίστρια.

«Το είδα το trailer, κανένα σχόλιο. Ήταν ένα ξέσπασμα, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της έχει απόλυτο δίκιο. Ήταν πολύ άνανδρο αυτό που έκανε ο Μάριος, αλλά ας τον κρίνει ο κόσμος. Συμφωνώ ότι ο Μάριος Πρίαμος είναι η ντροπή της Κύπρου», είπε.