Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τις συναντήσεις του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας-Ζακλίν Καλύβα στο «Survivor All Star».

Όλα δείχνουν πως ένα νέο φλερτ εξελίσσεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, με τους δύο παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες να βρίσκονται κρυφά σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα.

Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν σχέσεις εκτός του ριάλιτι επιβίωσης δεν φαίνεται να τους πτοεί. Συγκεκριμένα, η Καρολίνα είναι σε σχέση με τον Μπο, ενώ ο Μάριος-Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102.2, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως οι δύο παίκτες δεν συναντήθηκαν μία, αλλά πολλές φορές. Απόσπασμα των δηλώσεών του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», αλλά και στην «Super Κατερίνα».


«Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιον τρόπο να τους πούμε "μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο". Το σημείο εκείνο όπου πήγαιναν είναι πολύ πυκνό, δηλαδή πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί απορώ», είπε χαρακτηριστικά.


«Αυτή είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικανικού "Survivor", που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Πώς τη βρήκαν εκεί; Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ήταν πολύ άβολο για όλους μας», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: