Δύο ανατρεπτικές προσωπικότητες, η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, µε τη δική τους «ιστορία» ο καθένας, ενώνουν τις δυνάµεις τους και αναφωνούν «Ελεοςµέσα από τη συχνότητα του Mega. Η πρεµιέρα του πιο ανατρεπτικού late night talk show καταφθάνει στη µικρή οθόνη την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 00:10, µε τους λαµπερούς οικοδεσπότες να υποδέχονται τον Αντώνη Σρόιτερ.

pania-psinakis
Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης πανέτοιμοι για το ανατρεπτικό talk show
Ο επί 14 χρόνια άνκορµαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha δίνει µια ειλικρινή συνέντευξη, ενώ µιλά για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάµο του µε την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους, αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προετοιµασία της συνέντευξης, καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε. Και επειδή δεν θα µπορούσε να λείπει η διάδραση µαζί τους, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», µε την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συµβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Μόνο λίγες ηµέρες πριν από την πρεµιέρα τους, µιλούν στο «S» για την τηλεόραση, αποκαλύπτοντας τα συναισθήµατά τους για τη συνεργασία τους και το νέο κοινό επαγγελµατικό τους βήµα. «Γουστάρω! Είναι διαφορετικό, είναι καινούργιο πράγµα στη ζωή µου και αποτελεί µια τηλεοπτική δουλειά που αξίζει να την έχω ως εµπειρία. Είναι µια πρωτότυπη ιδέα που “έσκασε µύτη”, υλοποιήθηκε από ένα δυνατό team συνεργατών και το απολαµβάνω πολύ. Εύχοµαι να περάσουν καλά και οι τηλεθεατές», δηλώνει η µοναδική Αννίτα Πάνια, ενώ για τη συνεργασία της µε τον Ηλία Ψινάκη αναφέρει: «Ο Ηλίας είναι µια ισχυρή προσωπικότητα και “ειδικό κοµµάτι”. Είναι καλός µου φίλος και ευφυές πλάσµα. Αυτά τα συστατικά είναι λόγος για να... δένει το γλυκό», εξηγεί.

pania_psinakis

Τις φρέσκες ιδέες υποστηρίζει και ο Ηλίας Ψινάκης, που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, όπως υποστηρίζει. «Η τηλεόραση έχει γίνει βαρετή, κατά την ταπεινή µου άποψη. Oλο τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Εγώ πάντα γούσταρα τις καινούργιες ιδέες. Με το Mega, συγκεκριµένα, πριν από πολλές δεκαετίες κάναµε πολύ προχωρηµένα και καινούργια πράγµατα. Oπως τους “Απαράδεκτους”, το “Super idol”, που ήταν το πρώτο talent show και είχε τεράστια επιτυχία, το “Hµουν κι εγώ στο κότερο” και “Το γηροκοµείο” από το YouTube. Το Mega έγινε Mega κανάλι γιατί πάντα τολµούσε και ήταν µπροστά από την εποχή του», δηλώνει, εξηγώντας γιατί πήρε αυτή την απόφαση. «Με την Αννίτα και µε την ευλογία του Mega αποφασίσαµε να κάνουµε ένα late night show διαφορετικό, που δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα. Μέχρι στιγµής σε τέτοιου είδους shows δεν έχουν δείξει παρασκήνιο. Επειδή έχω πάει σε πολλά late night shows, οι συζητήσεις που γίνονται στα καµαρίνια και η ετοιµασία της εκποµπής έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αν µε ρωτάτε, έχουν πολύ πιο µεγάλο ενδιαφέρον από το ίδιο το show, το οποίο είναι µια κανονική συνέντευξη µε τα ίδια πρόσωπα που ανακυκλώνονται όλα αυτά τα χρόνια. Οι καινούργιες και προχωρηµένες ιδέες ή πάνε άπατες ή γράφονται στην ιστορία της τηλεόρασης. Σίγουρα, δεν µένουν αδιάφορες. Αυτό θα το δούµε και θα το καταλάβουµε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10 στο Mega», τονίζει και ξεκαθαρίζει πως «Στο “Eλεος!” µε την Αννίτα δεν υπάρχει συνεργασία. Υπάρχει χηµεία, φιλία, αλήθεια και πάρα πολύ χιούµορ».