Κατάθεση ψυχής από τον Στέφανο Κορκολή. Ο μουσικοσυνθέτης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/01/2023 καλεσμένος στο «The2nighShow» και «άνοιξε» την καρδιά του, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Όπως εξομολογήθηκε, δίνει συνεχώς μάχη με τον καρκίνο διότι έρχεται φεύγει. Παράλληλα, συμβούλεψε τους νέους να μην καπνίζουν, καθώς ο ίδιος καταστράφηκε από το τσιγάρο.

Δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το τσιγάρο

«Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε. Τότε αναφέρθηκα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς. Πρόληψη, μην φοβάστε να πάτε στο γιατρό. Υπάρχει αυτή η αρρώστια. Εμένα δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το πολύ τσιγάρο. Με κατέστρεψε και μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες κι έχοντας δει δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου κι είπα είμαι τυχερός μέσα σε αυτήν την ατυχία», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

Να μην το βάζουν το τσιγάρο στο στόμα

«Εδώ θα ήθελα να πω στους νέους ανθρώπους να μην το βάζουν το τσιγάρο στο στόμα, δεν προσφέρει τίποτα και το δεύτερο είναι να μην φοβόμαστε με το παραμικρό που νιώσουμε κάτι να πάμε στον γιατρό μας, που είναι το 90% της σωτηρίας μας» είπε στην συνέχεια ο Στέφανος Κορκολής.

Τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω. Τελειώνοντας το χειρουργείο, εκεί γίνονται πάρα πολλές σκέψεις, εσωτερικές διεργασίες απίστευτες. Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και γίνεσαι πολύ αφαιρετικός στις σχέσεις σου με φίλους, γνωστούς», κατέληξε ο Στέφανος Κορκολής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: