Συνέχεια στην κόντρα του με το δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου έδωσε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» της Τρίτης, 24 Ιανουαρίου, ο Αντώνης Κανάκης. Έδειξε ένα βίντεο από την εκπομπή «Σήμερα». 

Προλόγισε το βίντεο ως εξής: «Έχουμε ακόμα καβγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε, γίνονται καβγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε, πού και πού συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καβγάς; Σε αυτόν τον καβγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε».



«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το πού έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καβγά.

Αφορμή για την εν λόγω κόντρα αποτέλεσε ένα σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

«Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην συνέχεια για «φίδια».



Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου, αφ' ης στιγμής έγιναν οι αναφορές, ήταν ακαριαία. Ο δημοσιογράφος θέλησε να απαντήσει δημόσια στον Αντώνη Κανάκη μέσα από το twitter γράφοντας πως «πιάστηκε με τον… Στάθη στην πλάτη» αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που είναι κατηγορούμενος για revenge porn. «Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο, ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».