Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ανακάλυψε την Αμερική, ούτε καν την... Αυστραλία, όταν είπε στον Τζιμ Κούριερ, μετά την πρόκρισή του επί του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα στα προημιτελικά του Australian Open, ότι η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η αγαπημένη του ηθοποιός. 

Μπορεί να πάρει... σειρά προτεραιότητας και να είναι ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές της 32χρονης Αυστραλής, η οποία παίζει πια... μπαλίτσα με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τον Μπραντ Πιτ. Ούτως ή άλλως ήταν η διορατικότητα του Μάρτιν Σκορσέζε που την ανέδειξε στον «Λύκο της Wall Street». 



Η Ρόμπι είναι μια από τις πιο ακριβές σταρ του Χόλιγουντ και βέβαια υπάρχει η τελέυταία αποκαλυπτική ιστορία, που την ήθελε να εκβιάζει το σκηνοθέτη του «Babylon» προκειμένου να την αφήσει να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ στην ταινία. 

Γεννήθηκε στο Ντάλμπι του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας στις 2 Ιουλίου 1990 και από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται σε τρεις δουλειές ταυτόχρονα, με σκοπό να στηρίξει την οικογένειά της. Εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, σερβιτόρα και δούλευε στα ταμεία του μετρό. Όχι για πολύ. Έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ. 

Πλην του «Λύκου», η Ρόμπι έχει στο βιογραφικό της το ρόλο της Σάρον Τέιτ, από το «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ», του Κουέντιν Ταραντίνο. Επίσης, υποδύθηκε την τρελή Χάρλεϊ Κουίν της περιπέτειας υπερηρώων «Ομάδα αυτοκτονίας» (2016). Πλέον είναι και η κινηματογραφική «Barbie» στην πρώτη live-action ταινία, 60 χρόνια αφότου η κούκλα πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1959. Στον ρόλο του Κεν θα είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ.