Η Πάρις Χίλτον έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η χρυσή κληρονόμος αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Κάρτερ Ριμ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί - έναν γιο - μέσω παρένθετης μητέρας. 


Στη διαδικασία αυτή ωστόσο, η Πάρις Χίλτον είχε στο πλευρό της την καλή της φίλη, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ήταν και αυτή που τη συμβούλευσε να την ακολουθήσει. 


Ήταν γνωστό άλλωστε, πως η κληρονόμος αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες να μείνει έγκυος. Όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της Χίλτον, η Καρντάσιαν τη βοηθούσε «αθόρυβα» σε όλο αυτό το ταξίδι της παρένθετης μητρότητας.  «Ήταν εκείνη που της είχε συστήσει τους γιατρούς, εκείνη που την πληροφόρησε για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της παρένθετης μητέρας. Η Κιμ της έδινε συνεχώς τις συμβουλές της», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.     

Στο παρελθόν, η  Κιμ Καρντάσιαν, είχε φέρει στον κόσμο τα μικρότερα παιδιά της, Σικάγο και Ψαλμ, μέσω παρένθετης μητέρας, αφού διαγνώσθηκε με προεκλαμψία.  Αν και δεν μετανιώνει που χρησιμοποίησε μια παρένθετη μητέρα, η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε ότι ήταν εξαιρετικά «σκληρό» για εκείνη να μην φέρει στην κοιλιά της δύο από τα παιδιά της.  «Το να έχεις μια παρένθετη μητέρα είναι σίγουρα διαφορετικό, αλλά όποιος λέει ή πιστεύει ότι είναι η εύκολη διέξοδος κάνει εντελώς λάθος», είχε γράψει στον ιστότοπό της, ο οποίος δεν λειτουργεί πλέον.