Σε πολύ δυσμενή οικονομική θέση βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς μετά τον σάλο και τις αποκαλύψεις πως κατέγραφε κοπέλες σε ερωτικές περιπτύξεις και τις "ανέβαζε" στο ίντερνετ, έχει τεθεί στο περιθώριο κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά.

Στο μαγαζί στην Αλόννησο δεν πάτησε κανείς όλο το καλοκαίρι και το ξενοίκιασε, δεν εργάζεται ούτε ως ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει αποπεμφθεί από το "Ράδιο Αρβύλα" με το που αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και παρά τις προσπάθειές του δεν έχει καταφέρει να βρει κάποια δουλειά.

Η λύση που βρήκε λοιπόν είναι να πουλήσει μέρος από την προσωπική συλλογή του με μουσικούς δίσκους που έχει, πολλοί μάλιστα και υπογεγραμμένοι από τους ίδιους καλλιτέχνες.

Η αποκάλυψη στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 από φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει» λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό» συμπληρώνει.

«Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μού τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της ροκ σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple. Είχαν άλλη σχέση. Κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου» υπογράμμισε σχετικά.

Στην ερώτηση, για το αν του τα έχει πει ο ίδιος όλα αυτά, απάντησε: «Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου "τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;" μου χε απαντήσει ότι 'δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω, κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου'. Στην ερώτηση μου ‘ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω "γω κομμάτια". Μου λέει, "δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω". Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».
Αυτός ενδιαφέρθηκε για την εντολέα μου;

Στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 μίλησε και η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Αντιγόνη Πριλή, η οποία τόνισε πως κατάφερε μετά από καιρό να "κατεβάσει" το ροζ υλικό που ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει σε διάφορα πορνογραφικά sites.

Αυτό επετεύχθη με τη συνδρομή εταιρείας που με δική της πρωτοβουλία ανέλαβε να το κάνει. Όπως είπε υπήρχε πολύ μεγάλο σε όγκο υλικό που έπρεπε να "κατέβει" και τόνισε ότι ακόμα και μετά το "κατέβασμα" θα πρέπει να γίνεται έλεγχος διότι μπορεί να υπάρξει νέο.

Όσο για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είπε: «Ενδιαφέρθηκε ποτέ ο άνθρωπος που είχε τη συγκεκριμένη δράση πώς βιοπορίζεται η δική μου εντολέας;» ενώ πρόσθεσε πως οι «Ράδιο Αρβύλα» την πήραν τηλέφωνο ενώ ο ίδιος όχι, για να ζητήσει έστω και ένα τυπικό συγγνώμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: