Ενώ όλοι τον περίµεναν στο «All Star Survivor», εκείνος είχε άλλα σχέδια... Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πιο αγαπηµένος παίκτης που πέρασε από το «Survivor», έχει διαλέξει πια τον χώρο της υποκριτικής. Το πέρασµά του από το «Τατουάζ» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε πολλούς ανθρώπους του χώρου, ενώ το όνοµά του ταξίδεψε και στο εξωτερικό. Ηδη ετοιµάζει τρεις νέες ταινίες, εκ των οποίων στις δύο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ δεν σταµατά εκεί. Οι παραγωγές θα είναι ξενόγλωσσες και στο καστ θα συµµετέχουν αρκετοί Ελληνες ηθοποιοί. Ο ίδιος σκέφτηκε πολύ καλά το επόµενο βήµα, γι’ αυτό και δεν έκανε καµία ανακοίνωση, ούτε µιλά γι’ αυτό.

ntanos_3

«Queen of Heaven»

Η πρώτη ταινία από τις τρεις, την οποία θα δούµε στο άµεσο µέλλον και πιο συγκεκριµένα µέσα στο 2024, έχει τίτλο «Queen of Heaven». Στο συγκεκριµένο καστ συµµετέχουν ξένοι, αλλά και αρκετοί γνωστοί Ελληνες ηθοποιοί. Ο Γ. Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον Αγιο Λογγίνο τον εκατόνταρχο. Πρόκειται για µια µεγάλη διεθνή παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Στραβόλαιµου, ο οποίος υπέγραψε «Το δείπνο του βοσκού», µε πρωταγωνιστή τον Αποστόλη Τότσικα στον ρόλο του Ιησού Χριστού. Η ταινία εστάλη στο Global Film Festival Awards και απέσπασε 11 βραβεία. Στο «Queen of Heaven» θα παίξει η Θεοφανία Παπαθωµά ως σύζυγος του Πόντιου Πιλάτου, αλλά και η ηθοποιός Ελενα Θωµοπούλου, που την είδαµε στην ταινία «The shepherd» µε τον Αποστόλη Τότσικα.

ntanos_2

Η ταλαντούχα ηθοποιός σπούδασε υποκριτική στο London School of Dramatic Art, ενώ έχει συνεργαστεί ως µοντέλο µε οίκους όπως ο Marc Jacobs και έχει διαφηµίσει προϊόντα γνωστών brands, όπως η L'Oréal Paris, και µεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως η Marbella Suites. Επίσης, έχει συµµετάσχει σε πολλά πρότζεκτ, από µεγάλες παραγωγές του θεάτρου Badminton µέχρι ελληνογαλλικές παραγωγές στο εξωτερικό. Στην ταινία «Queen of Heaven» θα υποδυθεί τη ∆άµαρι, η οποία ήταν η Αθηναία που αναφέρεται στις Πράξεις των Αποστόλων ότι πίστεψε στον Χριστό και προσηλυτίστηκε στον χριστιανισµό µαζί µε τον ∆ιονύσιο τον Αρεοπαγίτη µετά την οµιλία του Αποστόλου Παύλου στον Αρειο Πάγο της Αθήνας. Στην ίδια ταινία θα δούµε και άλλους Ελληνες, ανάµεσά τους τον Σταύρο Νικολαΐδη, τη Μαρία Αλιφέρη, τη Χριστίνα Αλεξανιάν, τον Κωστή Σαββιδάκη, τον Τεό Θεοδωρίδη, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και άλλους.

thomopoulou
Θα πρωταγωνιστήσει και στην αγγλική ταινία «The lost ship», με την Ελενα Θωμοπούλου, ενώ θα συνυπάρξει και με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Γιάννη Στραβόλαιμο

«Sessions: A hip-hop horror movie»

Η δεύτερη ταινία στην οποία θα συµµετάσχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Anderson Cade έχει τίτλο «Sessions: A hip-hop horror movie» και διαδραµατίζεται στην πόλη Raleigh της Βόρειας Καρολίνα. Ως σκηνοθέτες αναφέρονται ο Steve Tolin και ο Donovan Watson. O πρώτος είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής του Tolin FX, ενός βραβευµένου στούντιο ειδικών εφέ και εξειδικευµένου σχεδιασµού και κατασκευής. Συνεργαζόµενος µε τις βιοµηχανίες του κινηµατογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου για περισσότερο από µία δεκαετία, έχει κερδίσει φήµη για τον εξαιρετικό επαγγελµατισµό του.

«The lost ship»

Οµως ο Ντάνος δεν σταµατά εκεί! Θα πρωταγωνιστήσει και στην αγγλική ταινία «The lost ship», στην οποία θα υποδυθεί τον κυβερνήτη ενός ουκρανικού φορτηγού πλοίου. Η ταινία αναµένεται να κάνει πρεµιέρα το 2024. «Η ανθρωπότητα, που κάποτε σώθηκε από τη θεϊκή δεξιοτεχνία του Μanu, του Νώε και του Νoοh, χρειάζεται ξανά έναν σωτήρα. Θα µπορούσε το χαµένο πλοίο να είναι αυτό που θα σώσει την ηθική µας, που πνίγεται σήµερα; Κρατήστε την ελπίδα, γιατί µερικές φορές το να χαθούµε είναι ο µόνος τρόπος να βρεθεί», αναφέρει η ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής και, αν µη τι άλλο, οι συγκεκριµένες παραγωγές αναµένονται µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για τη συµµετοχή του Γ. Αγγελόπουλου όσο και για την παρουσία αρκετών εκπροσώπων της εγχώριας υποκριτικής σκηνής σε κάποιες από αυτές.

ntanos_1