Η Άντζυ Σαμίου προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται σκέψεις ή στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok αποφάσισε να τους εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα νυχτερινά κέντρα.

Kάποιες δυσκολίες στη ζωή μου με λύγισαν

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια πως κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου με λύγισαν και με τελευταίο, το κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες. Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δίνω στους άλλους χαρά. Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ. Τουλάχιστον όχι τη χαρούμενη», ακούγεται να λέει στο βίντεό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


@angiesamiou Γιατί σταμάτησα το τραγούδι!#foryou #foryoupage #fypシ #viral #life #greektiktok #γιασενα #antzysamiou #angiesamiou ♬ πρωτότυπος ήχος - AngieSamiou

«Ο κόσμος της νύχτας είναι πολύ δύσκολος, σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές και όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να αντέξεις», συνεχίζει η Άντζυ Σαμίου.

Τέλος, έκλεισε το βίντεο λέγοντας πως δεν θα ήθελε να πει περισσότερα για να μην προσβάλει συναδέλφους της που ζουν καθημερινά δυσάρεστες καταστάσεις σε αυτόν τον χώρο.

«Θα έλεγα περισσότερα, αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω απ' όλα αυτά. Όπως όλα λοιπόν τα νομίσματα, κι αυτό έχει την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά. Είναι και η ασχήμια», καταλήγει.