Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Χρήστος Δάντης, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το «Survivor All Star».

Ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου η Ασημίνα 

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σ' εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του "Survivor", θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας

Και ξεκαθάρισε: «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σ' εμένα ούτε στην οικογένειά της».

Ο Χρήστος Δάντης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση εάν θεωρεί πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε κινητό στο «Survivor All Star».

Μα, τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή;

«Μα, τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;», αντέδρασε αμέσως ο τραγουδιστής.

Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Δαλάκα

«Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνας Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει "έλα πες τα", που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με την μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: