Ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε στην Αθήνα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο μετά το ατύχημα που είχε.

Ενώ βρισκόταν σε σκηνή νυχτερινού κέντρου, βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλευρά του και να ακυρώσει αναγκαστικά τις υπόλοιπες εμφανίσεις του.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το ζευγάρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη στιγμή της επιστροφής τους. Ο Χρήστος Δάντης δεν προχώρησε σε δηλώσεις και αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν εκείνη που μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό της από ορισμένους ρεπόρτερ.

Φοβήθηκα πολύ, αλλά όλα πάνε καλά

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα, αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο», είπε και ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που είναι ευγενικοί, μια και όπως ανέφερε «κάποιοι συνάδελφοί τους δεν είναι».

Για το Survivor All Star φάνηκε να ενοχλείται

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δεν με ακούς; Δεν με ακούς; Δεν με ακούτε; Η υγεία δεν προέχει; Τέλος. Τέλος», είπε συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε βίντεο που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα»


Το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από τη στιγμή που τραυματίστηκε, ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα, η οποία ήταν γεμάτη από λουλούδια, κάνει δύο-τρία βήματα και ξαφνικά πέφτει στο κενό μπροστά από τα πρώτα τραπέζια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: