Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια, που τη φετινή σεζόν απέχει από την τηλεόραση, συνάντησε τους ρεπόρτερ σε βραδινή της έξοδο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε τόσο καιρό να κρατήσει μυστικό το ότι περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε, αλλά είναι σαν αποστολή όμως. Είναι, νομίζω, το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σχολιάζοντας αν της λείπει η τηλεόραση: «Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση, γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα, είναι προσωπικό. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις, αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δεν κρύβεται», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Έχω τόσο πειθαρχημένο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες».

«Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα», τόνισε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On time στις 6/02/2023