Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προέβη πριν από λίγες μέρες ο Τζέιμς Καφετζής, ο επιχειρηματίας από τη Ρόδο που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor».

Οπως αποκάλυψε στο «Breakfast@Star», πριν από καιρό είχε δεχτεί κρούση από την Εύα Καϊλή για να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο ίδιος αποκαλύπτει στο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση από την ευρωβουλευτή: «Πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγει από το “Survivor”, με πήραν τηλέφωνο από ένα πολιτικό γραφείο. Μου είπαν ότι ήταν από το γραφείο της κ. Καϊλή και με ρώτησαν αν θα ενδιαφερόμουν και πού βρίσκομαι πολιτικά. Μου είπαν ότι φαίνομαι έξυπνο παιδί και εγώ τους απάντησα “με κολακεύουν τα λόγια σας, αλλά θεωρώ λίγο λάθος αυτήν τη στιγμή, λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, να ασχοληθώ με την πολιτική”».

«Δεν με ενδιαφέρει»


Ο Τζέιμς, μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι σε αυτήν τη φάση της ζωής του δεν τον ενδιαφέρει να μπει στον χώρο της πολιτικής. «Εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, γιατί είμαι μικρός στην ηλικία», λέει χαρακτηριστικά στο «S». Οσον αφορά τα προσωπικά του, παρότι θεωρείται περιζήτητος, είναι «ελεύθερος από επιλογή», όπως λέει, αφού θέλει να δώσει περισσότερη προσοχή στην επαγγελματική του ζωή. «∆εν έχω κάποια σχέση αυτή την περίοδο. Είμαι ελεύθερος και ωραίος».