Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη και έριξε τα «καρφιά» του σε ολόκληρη σχεδόν, την ελληνική σόου μπιζ.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, σημείωσε πως: «Η σόου μπιζ είναι στα πατώματα στην Ελλάδα. Είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι στους οποίους τα κανάλια δίνουν λόγο να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στη σόου μπιζ».

Πέταξε τα καρφιά του για τον My Style Rocks

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάει από Βατερλό σε Βατερλό. Στη θέση της παρουσιάστριας έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου ή η Ζενεβιέβ ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, να είναι γνωστός, στην Ελλάδα δεν τον ξέρει κανείς. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου;», δήλωσε αρχικά o Νίκος Αποστολόπουλος.

Για την φετινή αποτυχία GNTM

«Στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή, θέλουν και του χρόνου. Η Βίκυ Καγιά έχει γίνει υστερική, ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;», ενώ δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός και το Survivor. «Ο Αλέξης Παππάς έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια χαρά», κατέληξε o Νίκος Αποστολόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: