Τα αιχμηρά σχόλια μεταξύ των διαγωνιζόμενων στο My Style Rocks δίνουν και παίρνουν.

Αυτή τη φορά, αρνητική κριτική για την εμφάνισή της δέχτηκε η Χριστιάννα, η οποία, μάλιστα, συγκέντρωσε πολύ χαμηλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της.

Εκείνη φυσικά που είπε τα... χειρότερα ήταν η Emilia, η οποία έχει αποδείξει πως «δεν μασάει τα λόγια της» και δεν διστάζει πολλές φορές να μιλήσει με σκληρές εκφράσεις για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, προσβάλλοντάς τες.

Αυτή τη φορά δήλωσε για τη Χριστιάννα βλέποντας το λουκ της: «Γενικά σε αυτό το παιχνίδι δεν θέλω να αξιολογώ προσπάθειες και δουλειές άλλων», υπονοώντας πως έχει κάποιον να την ντύνει, με την ίδια να της απαντά: «Είναι δική μου η δουλειά και καλύτερα να μη μιλάς για να λες λόγια του αέρα».

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο», είπε η Emilia, με τη Χριστιάννα να προσθέτει: «Τι να πει; Η κοπέλα είναι αγενής, το έχουμε δει και το έχουμε ξαναδεί».

«Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή», είπε η Emilia και έδωσε τον λόγο στη Νικόλ. Ωστόσο, ενώ η παίκτρια έλεγε την άποψή της, η Emilia τη διέκοψε και είπε στη Χριστιάνα: «Από το sex shop στην υψηλή ραπτική, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου εδώ μέσα».