Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη «Real Life», οι δυο τους γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί και στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, ωστόσο δείχνουν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, κάνοντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, που δέχτηκε ο ηθοποιός από τη δημοσιογράφο, δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την προσωπική του ζωή.


 

Ποια είναι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε δύο νύχτες, καθώς ταξίδεψε από τη Βρετανία, όπου ζούσε, για να περάσει από ακρόαση για τη σειρά, στην οποία ενσαρκώνει μια δυναμική δικηγόρο, την Άννα Ροδίτη.


Η ηθοποιός επιλέχθηκε κατευθείαν για τον ρόλο και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.



Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ζούσε στο Λονδίνο, το οποίο επέλεξε για να διευρύνει τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες, αλλά και γιατί είναι μια πολυπολιτισμική ευρωπαϊκή πόλη. Δεν πρόλαβε να επηρεαστεί από την ξαφνική αλλαγή στη ζωή της που έφερε αυτή η μετακόμιση, αφού από την ημέρα που επέστρεψε συμμετέχει εντατικά στα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι για την ηθοποιό η σεζόν που διανύουμε ήταν η τυχερή της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.