Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
1-Pinelopi-Anastasopoulou-vs-Petros-Filipidis
Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πρώτο σχόλιο μετά την είδηση ότι ο Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή εναντίον της

«Σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου» ανέφερε, μεταξύ άλλων - Δείτε βίντεο

Μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου , ο Πέτρος Φιλιππίδης κινήθηκε νομικά και αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά της ηθοποιού.

Στο πρώτο σχόλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, μετά την είδηση ότι πρόκειται να μηνυθεί από τον Πέτρος Φιλιππίδης, η ίδια τοποθετήθηκε μέσα από εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο.

Για το κορίτσι που δεν δικαιώθηκε 

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε». Αυτή ήταν η δήλωση της ηθοποιού, που πυροδότησε τις αντιδράσεις, μιας και λίγες μέρες πριν, ο κατηγορούμενος είχε κριθεί, μεταξύ άλλων, αθώος για τον βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας.

Δείτε ακόμη: Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη -«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δύο φορές δεν δικαιώθηκε» - Ο Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή στην ηθοποιό (Βίντεο)

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» η ηθοποιός ακούγεται να απαντάει και να «διορθώνει» την πρώτη της δήλωση. 

Τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της

«Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο».

«Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της» είπε και πρόσθεσε:

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι απόλυτα σεβαστή

«Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου» ξεκαθάρισε η Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: