Η «Μπάρμπαρα» έντυσε στα λευκά μεγάλο μέρος της Αττικής και αρκετοί ήταν εκείνοι που βγήκαν για λίγο έξω από το σπίτι τους, με σκοπό να απολαύσουν το χιόνι. Το χιονισμένο τοπίο εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και στον κήπο τους απολαμβάνοντας το τοπίο που δημιούργησε η «Μπάρμπαρα». Την τιμητική τους είχαν τα «βλαστάρια τους» που ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το χιόνι, με τους γονείς να τα φωτογραφίζουν με φόντο το λευκό τοπίο.

Η Ιωάννα Τούνη και ο ∆ημήτρης Αλεξάνδρου, έχοντας μαζί τους και τον νεογέννητο γιο τους, φωτογραφήθηκαν στο χιόνι. Συγκεκριμένα, η οικογένεια πόζαρε φορώντας ασορτί φόρμες και χαμογελώντας στον φακό. Ωστόσο, η κίνησή τους να βγάλουν έξω το μωρό τους προκάλεσε και την αντίδραση των ακολούθων τους. ∆ημόσια τοποθετήθηκε o ∆ημήτρης Αλεξάνδρου και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με ιατρικές συμβουλές, που αναφέρουν ότι είναι καλό για τα βρέφη να εισπνέουν κρύο αέρα, επισημαίνοντας πως κανείς δεν αρρώστησε από το κρύο, ενώ η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός.
xionia2

Το πρωί της περασμένης ∆ευτέρας η οικογένεια Τανιμανίδη επίσης έκανε βόλτα, με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα να παίζουν στο χιόνι. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Η καθιερωμένη χιονοφωτογραφία της οικογένειας».

Την ίδια ώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου έβαλε τα... ζεστά της και βγήκε έξω από το σπίτι της για να καλημερίσει τους φίλους της στο
Ιnstagram.
Xionia3

Διάλειμμα


Στα χιόνια γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην Πεντέλη, όπως έκανε γνωστό στους ακολούθους της στο Instagram. Το μοντέλο και κριτής του «My Style Rocks» μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της μια σειρά από φωτογραφίες με φόντο το χιόνι που έχει απλωθεί σε μεγάλο μέρος της Αττικής
εν μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».
xionia4

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, απ’ την άλλη, άφησαν για λίγο τα πλατό των εκπομπών τους και βγήκαν στο χιόνι, προκειμένου να δείξουν στους τηλεθεατές τους τι συνέβαινε ακριβώς έξω από το στούντιο. Το ίδιο έπραξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δεν πτοήθηκε από την κακοκαιρία, αντιθέτως έδειξε να το διασκεδάζει. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» φωτογραφήθηκε κι εκείνη στα χιόνια έξω από το στούντιο της εκπομπής της.
xionia5

Παράλληλα, με στυλ και ένα λαμπερό χαμόγελο, η ∆ανάη Μπάρκα ήταν έτοιμη για... χιονοπόλεμο, επίσης έξω από τον χώρο εργασίας της, σχολιάζοντας: «Χιόνια στο καμπαναριό, χιόνια και στο στούντιο».

matina_nikolaoy

Την ίδια ώρα, στο «Χιονοδρομικό»... Μελίσσια βρισκόταν η Ματίνα Νικολάου, όπως μας πληροφόρησε. Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά φόρεσε τα πέδιλά της και ετοιμάστηκε να καταπλήξει τα πλήθη. 

Τα εγγόνια της φωτογράφησε να απολαμβάνουν το χιόνι η Αννα Νταλάρα ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της στη Φιλοθέη. Μάλιστα, έφτιαξαν και έναν χιονάνθρωπο του...Ολυμπιακού.
tsimtsili

Ο  Άκης Πετρετζίκης


«Μπορεί να είναι 4x4, αλλά του φόρεσα και χιονοκουβέρτα, να μη γλιστράει... Αν αύριο είναι πάλι έτσι, θα τον δέσω στο έλκηθρο να με πάει δουλειά. Χο, χο, χο», σχολίασε ο Ακης Πετρετζίκης, που περνά τις πρώτες χιονισμένες στιγμές με τον γιο του.

Η Μαριλένα Ράδου, η Κατερίνα της σειράς «Παγιδευμένοι», μόλις είδε τα χιόνια, χωρίς δεύτερη σκέψη, βγήκε να ποζάρει στο λευκό τοπίο. Η Μαντώ Γαστεράτου και η Μάρα ∆αρμουσλή πήραν τα παιδιά τους και βγήκαν στο χιόνι, προκειμένου να παίξουν μαζί τους και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν στο μέλλον.

tsaligopoylou

Από την άλλη, η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» ξύπνησε στη Μαρία Ηλιάκη μνήμες από την Ελβετία και την περιοχή όπου ζούσε με τον Στέλιο Μανουσάκη πριν μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια βγήκε έξω μαζί με την κόρη της, Κατερίνα, προκειμένου να χαρούν το χιόνι.

Ιδανικό φόντο το... χιονισμένο τοπίο και για τη Βίκυ Κάβουρα, που αψήφησε το κρύο και βγήκε να σελφάρει. Χιονισμένες ήταν και οι φωτογραφίες του Κώστα Κοκκινάκη, διά χειρός της αγαπημένης του, Χριστίνας Κανελλοπούλου.

«Αφού κόπηκε το ρεύμα και ταυτόχροναμας κόπηκαν και τα πόδια, είπαμε να διασκεδάσουμε και τον φετινό χιονιά. Πήγαμε λοιπόν τη βόλτα μας, ψάξαμε για τυχόν αδέσποτα που μπορεί να είχαν την ανάγκη μας, φτιάξαμε χιονάνθρωπο, παίξαμε χιονοπόλεμο και φιληθήκαμε σαν Εσκιμώοι», σχολίασε η Φωτεινή ∆άρρα.

krommydas

Ατρόμητος ο Τρικαλινός ηθοποιός, με καταγωγή από το Παλαιοχώρι Καλαμπάκας, Κώστας Κρομμύδας, δεν φοβήθηκε το κρύο, αλλά κάθισε στην... πολυθρόνα
μέσα στο χιόνι και το απόλαυσε. «Κάτι ήξερε αυτός που έβαλε την πολυθρόνα μπαμπού στο δάσος», σχολίασε από τη Νέα Ερυθραία.

«Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες (πεύκα στη δική μας περίπτωση) ή επίσκεψη στο super market;», έγραψε η γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη. Τέλος, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα προτίμησαν από νωρίς μια βόλτα με τα παιδιά τους στο άλσος Χαλανδρίου.