O Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την Κατερίνα Γερονικολού, την πρώην του, Βάσω Λασκαράκη, αλλά και την κόρη του.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της συντρόφου του.

Η Κατερίνα έχει τσαμπουκά μέσα της

«Στην Κατερίνα θαυμάζω τη στάση που έχει απέναντι σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Δεν είναι "εύθραυστη" η Κατερίνα. Παντόφλα δεν τρώω, αλλά ενώ η εικόνα της είναι πριγκίπισσα, έχει τσαμπουκά μέσα της», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Για την Βάσω Λασκαράκη, και αν θα παίξουν μαζί

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Βάσω Λασκαράκη και το ενδεχόμενο να παίξουν ξανά μαζί, υποδυόμενοι το ζευγάρι, δήλωσε: «Για ποιο λόγο να παίξουμε το ζευγάρι; Δεν είναι ένα λάθος σήμα; Είναι δύσκολη η θέση για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας».

Για την κόρη του

«Η κόρη μου μπορεί να λέει ότι θέλει ένα πατατάκι κι εγώ της παίρνω 3. Επειδή την παίρνω 2 ημέρες κάθε 15, είναι σαν την ελεύθερη ημέρα του γυμναστήριου», συμπλήρωσε.

Θέλω να συνεργαστώ με τον Τσαφούλια και τον Παπακαλιάτη

Όσο για τους σκηνοθέτες που έχει συνεργαστεί, είπε: «Ο Μιχάλης Ρέππας, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι οικογένεια μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σημείωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Είναι ο ιδανικός άντρας;

Τέλος, σχολίασε μια δήλωση της Μιμής Ντενίση, η οποία υποστήριξε πως: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα».
«Για να λέει η Μιμή Ντενίση πως έχω όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άνδρα, οφείλω να το παραδεχθώ. Την θέλω την Μιμή στη ζωή μου, με κάνει καλύτερο», δήλωσε κλείνοντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: