Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντηση η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ της πρώην συζύγου του, Βάσως Λασκαράκη, και της νυν συντρόφου του, Κατερίνας Γερονικολού, σχετικά με μια θεατρική παράσταση.

Σημειώνεται πως η Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, αναφέρθηκε στην παράσταση της Μιμής Ντενίση, και στον ρόλο της.

Έλα να πάρεις τον ρόλο

«Με τη Μιμή Ντενίση συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια, ήταν η πρώτη μου θεατρική παράσταση στο ‘Άνθος του κάκτου’. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση γιατί πίστευε ότι μου ταίριαζε ο ρόλος. Συναντήθηκα με τη Μιμή για τον ρόλο αλλά δυστυχώς είχε κλείσει με τη Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω, με πήρε η Μιμή και μου είπε "έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα"», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.


Σε αυτό απάντησε η Βάσω Λασκαράκη, διαψεύδοντας την παραπάνω πληροφορία. 

«Το "Άνθος του κάκτου" ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα. Μετά από εμένα, τον ρόλο τον έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και εκεί γνωριστήκαμε. Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω».


Τοποθετούμενος για το θέμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει κάποιο θέμα».


Δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί όλοι μαζί

«Φυσικά και έχω παρακολουθήσει όλο αυτό που έχει γίνει για την παράσταση με τη Βάσω και την Κατερίνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα. "Μπιφ" μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί όλοι μαζί».

Η Κατερίνα δεν πήγε στη θέση κανενός 

«Αυτήν την στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Η Κατερίνα δεν πήγε σε κανενός τη θέση. Η Μιμή Ντενίση την κάλεσε να κάνει έναν ρόλο. Η Κατερίνα, όλο αυτό που έχει γίνει, το αντιμετώπισε με προβληματισμό και όχι με χιούμορ», ανέφερε κλείνοντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: