Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι εντελώς διαφορετική για την Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πόσο διαφορετικά βλέπει αυτή την ημέρα, σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια.

Κάτω από δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, τονίζοντας πόσο τυχερή νιώθει κάθε μέρα που τους έχει στο πλευρό της, ενώ εξήγησε πως δεν έχει πλέον, ανάγκη μια συγκεκριμένη «γιορτή» για να χαρεί την αγάπη της.

Το θέμα είναι να ξέρεις ότι σ αγαπούν ανιδιοτελώς

«Στα εφηβικά μου χρόνια αν δεν με γιόρταζαν τέτοια μέρα ήμουν να πεθάνω. Λίγα χρόνια μετά, στο άκουσμα κ μόνο της ημέρας, μια αντιδραστική, ειρωνική μικρή αναγούλα σκαρφάλωνε τα σωθικά μου. Σήμερα αντιμετωπίζω με συμπάθεια τη μέρα, κατανοώντας τόσο εκείνους που τη γιορτάζουν όσο κ εκείνους που τη θεωρούν μια γραφική γιορτή. Το θέμα δεν είναι η ημέρα.

Το θέμα είναι να υπάρχουν στη ζωή σου άνθρωποι που ξέρεις ότι σ αγαπούν. Ανιδιοτελώς. Σε μια εποχή όπου βασιλεύει η τοξικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, η δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων, η οσκαρική υποκρισία στο φεστιβάλ συμπεριφορών και η βαθιά σκοπιμότητα στη σκέψη κ τα αισθήματα, αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους για τα συναισθήματα των οποίων δεν αμφιβάλεις, είσαι ένας τυχερός άνθρωπος. Κ αυτός είναι ένας λόγος να γιορτάζεις. Δεν θέλω πολλούς.

Έχω ανάγκη μόνο από αυτούς τους λίγους που βλέπουν τα μάτια, κ όχι τα ρούχα ή τα κραγιόν. Από εκείνους που καταλαβαίνουν τα πάντα στις σιωπές, πατάνε like στην αυθεντική ζωή κ κάνουν το story τους αληθινό κ ουσιώδες. Αν διαβάζοντας αυτό νιώθεις τυχερός χρόνια σου πολλά!

Αν προβληματίζεσαι, να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια καλή αφορμή να πάρεις την απόφαση να πετάξεις από δίπλα σου σου όλα τα τοξικά απόβλητα. Να επιμένεις στους λίγους αλλά παντοτινούς», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram: