O Μπράντλεϊ Κούπερ μπορεί να είναι ένας πολύ αναγνωρισμένος ηθοποιός αλλά είναι και... μαμάκιας! Ο διάσημος ηθοποιός, μέχρι σήμερα, είχε πολλές φορές στο πλευρό του τη μητέρα του ως συνοδό του στις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί.

Άλλες φορές, τον συνόδευαν τόσο η μητέρα του, Καμπάνο, όσο και η σύντροφός του. Τα κουτσομπολιά λένε, επίσης, πως οποιαδήποτε κοπέλα θέλει να βρεθεί στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ, πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση της Καμπάνο.


Τώρα όμως, το διάσημο ζευγάρι Μπράντλεϊ-Καμπάνο ξαναχτυπά! Και όχι σε κάποιο κόκκινο χαλί, αλλά σε μια διαφήμιση της εταιρείας T-Mobile για τον τελικό του Super Bowl.

Το σενάριο της διαφήμισης Σύμφωνα με το Ad Age, το δίδυμο έπρεπε αρχικά να ακολουθήσει ένα σενάριο για τη διαφήμιση, αλλά η Καμπάνο φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη, αυτοσχεδιάζοντας διαρκώς.


Το διαφημιστικό, λοιπόν, έχει ως εξής: Ένας εκφωνητής ξεκινά το σποτ λέγοντας στο κοινό: «Για να σας μιλήσουμε για τα απίστευτα πράγματα της T-Mobile, προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα διαφημιστικό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τη μητέρα του». Σε αυτό, ο 48χρονος ηθοποιός είναι ντυμένος με ένα ροζ μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι, τη χαρακτηριστική στολή των υπαλλήλων της εταιρείας. Κι ενώ προσποιείται ότι είναι υπάλληλος, πλησιάζει η μητέρα του, η 64χρονη Γκλόρια Καμπάνο, η οποία υποτίθεται ότι υποδύεται έναν πελάτη.


«Μοιάζεις με φλαμίνγκο»: Τα απίστευτα «καρφιά» της Γκλόρια στον γιο της, Μπράντλεϊ Κούπερ

«Γεια σας, πώς μπορώ να σας βοηθήσω;» ρωτάει ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ακολουθώντας πιστά το σενάριο. Η μητέρα του, όμως, αδυνατεί να κάνει το ίδιο, και του λέει: «Δεν μου αρέσει το πώς είσαι ντυμένος», προσθέτοντας: «Μοιάζεις με φλαμίνγκο».


Στη συνέχεια, όταν η Γκλόρια δυσκολεύεται να φερθεί φυσικά διαβάζοντας ένα autocue, ο Μπράντλεϊ της λέει: «Μαμά, μίλα μου. Μην ανησυχείς γι’ αυτό», με εκείνη να απαντά: «Το ένα μου μάτι πρέπει να κοιτάξει εκεί (αναφερόμενη στο autocue) και το άλλο σε σένα». Τα αστεία και η κριτική της, όμως, δεν σταματούν εκεί.

Ακολούθως, η Γκλόρια τοΎ λέει: «Χαμογέλα, μοιάζεις με μύδι», με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να της λέει: «Μαμά, νομίζω ότι ξέρω τι κάνω. Έχω προταθεί εννέα φορές για υποψήφιος». Και τότε έρχεται το μεγαλύτερο «καρφί» της μητέρας του: «Ναι, αλλά δεν κέρδισες ποτέ καμία!». Το διαφημιστικό τελειώνει, με το δίδυμο να αγκαλιάζεται καθώς φεύγει από το πλατό και τον Μπράντλεϊ Κούπερ να της λέει: «Τα πήγες πολύ καλά!».