Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου στο «The 2night Show». Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε για την τηλεοπτική της συμμετοχή στον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Έκανε ειδική μνεία στον σύντροφό της, Στράτο, και αναφέρθηκε στη γέννηση του παιδιού της και τους πόνους που την είχαν πιάσει.

«Ο Στράτος δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα, τον παρακαλάω να πάμε μαζί σε παραστάσεις και μόλις δει του φωτογράφους, εξαφανίζεται. Είχα στρες στην αρχή της εγκυμοσύνης από την ευθύνη, είπα “Ευαγγελία αλλάζει η ζωή”», είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Πώς αντέδρασε ο αγαπημένος της, όταν του είπε ότι υποψιάζεται πως είναι έγκυος; «Ήμασταν μαζί στο σπίτι μας, το κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πάει καλά στην υποψία ότι είμαι έγκυος έφυγε σαν σφαίρα να πάει στο φαρμακείο δεν άντεξε χα περιμένει να ξημερώσει».


«Μόλις βγήκε το τεστ κοιταζόμαστε στα μάτια ήταν σαν τα τα είπαμε όλα, ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή. Και από την άλλη μέρα ήταν λες και όλα ήταν φωτεινά. Οι πρώτοι που το είπαμε ήταν οι γονείς μας. Το είπαμε στους δύο μήνες», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η ίδια αφηγήθηκε την απίθανη ιστορία από τη στιγμή που την έπιασαν οι πρώτοι πόνοι της γέννας μέσα σε ένα πολυκατάστημα.

«Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα και του λέω μισό λεπτό να κάτσω σε έναν καναπέ. Πέρασαν οι πόνοι και μετά πήγαμε να φάμε στην ταβέρνα το απόγευμα. Πήγαμε σπίτι κι εγώ μετά μίλησα με τον γιατρό», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου.


Και κατέληξε: «Μετά του λέω πάμε να βγάλουμε τον σκύλο βόλτα γιατί έχω ακούσει ότι περπάτημα κάνει καλό. Έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8. Ήμουν έτοιμη, σε 20 λεπτά γέννησα φυσιολογικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: