Ένταση μεταξύ των παικτών στο χθεσινό επεισόδιο του All Star Survivor. Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Κρις Σταμούλη αντέδρασε και πάλι για την υποψηφιότητά του θεωρώντας πως από την αρχή έπρεπε να είχε ψηφιστεί η Μελίνα, που είναι τραυματίας.

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Στο πλευρό του τάχθηκε ο έτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως:

«Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

Εκτός από τις συζητήσεις για τους υποψήφιους, συνεχίστηκε και το θάψιμο των Μαρτίκα και Μπάρτζη προς τον Ηλία Γκότση. Στην «εμμονή» του Μαρτίκα με τον Γκότση αναφέρθηκε τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος, όσο και ο νικητής του Survivor το 2018.

Σημειώνεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μελίνα Μεταξά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: