Η Μαρία Αντωνά έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αφήνοντας άφωνη την Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή το περιστατικό παρενόχλησης που ανέφερε σε συνέντευξή της η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε με τη σειρά της: «Εμένα μου έχει τύχει, όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε στα clubs, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδούσε ακριβώς δίπλα, να έρθει και επί τούτου, παρ’ όλο που ήμουν πλάτη, να με χουφτώσει απροκάλυπτα θεωρώντας ότι “θα έπρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω εγώ μέσα σε όλες τις κοπέλες”. Αυτό που λέει δηλαδή η Μπέττυ το ‘χω ζήσει»!

Σοκαρισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα αναφώνησε: «Έχω μείνει άφωνη να του πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που μας χούφτωσε»! Η Μπέττυ σε άλλο σημείο τόνισε: «Πόσο διαφορετικές ήταν παλιά οι εποχές. Ήταν σαν δεδομένο αυτό, είναι σοκαριστικό».

Με τη Μαρία να λέει: «Πολλοί τότε έκαναν χρήση της εξουσίας, το ότι μπορεί να ήταν πρώτα ονόματα, να πρωταγωνιστούσαν, θεωρώντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι θελκτικό για μια νέα κοπέλα και να της αρέσει».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15/2