Μπορεί χτες να ήταν η γιορτή των ερωτευμένων, για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ ,όμως, ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα, καθώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Παιδί του έρωτα η Ελένη Ρέμου ήρθε στη ζωή πριν από οχτώ χρόνια και ολοκλήρωσε την ευτυχία του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ.


Ο τραγουδιστής σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη του. Εκανε ωστόσο μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία, δείχνοντας στους followers του πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή. «Σε προσέχω , με προσέχω για να με χεις και να σε χω…❤️ χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου 🙏🏼❤️ !!!», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«“Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια», έχει δηλώσει με χιούμορ ο Αντώνης Ρέμος για την κόρη του που του μοιάζει πολύ.

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2015, η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, τον καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο. Η Ελένη ήρθε στον κόσμο την ημέρα των ερωτευμένων για να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια μετά τη γέννησή της.


kori-remou_jpg