Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για τον χρόνο που περνά και, όπως επισήμανε, ο θάνατος δεν είναι κάτι που τον φοβίζει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day» ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα συντάξει αυτό το διάστημα τη διαθήκη του.

Τώρα θα κάνω τη διαθήκη μου

«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλώς το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Τώρα θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπώ», είπε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Φασουλής.

Για τις απολαβές από τη δουλειά του

«Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Ζούσα άνετα και ξόδευα τα λεφτά μου σε ταξίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τη λέξη οικονόμος. Είμαι σκληρός διαπραγματευτής των χρημάτων».

Δεν φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου γενικά. Στο θέατρο μπορώ να τη στήνω όπως θέλω. Νομίζω ότι δεν φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου, θα έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός και συγχρόνως πιο αγαπησιάρης. Είπα το ναι σε πράγματα που ήταν αηδία και είπα όχι σε πράγματα που ήταν εκπληκτικά. Δεν φέρθηκα καλά», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

Είμαι δοτικός ίσως παραπάνω απ' ό,τι πρέπει

Τέλος, είπε: «Εκεί που αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα, είμαι δοτικός ίσως παραπάνω απ' ό,τι πρέπει πολλές φορές, τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Αν μου αρέσει κάποιος άνθρωπος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου. Δεν έχω social media. Δεν θέλω ξένους ανθρώπους μέσα στο σπίτι μου να λένε τη γνώμη τους», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: