Ο Χρήστος Νικολόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και στις «μαχαιριές» που έχει δεχτεί στον χώρο της μουσικής.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

«Δεν έζησα τη στοργή της μητέρας μου, γιατί 14 ετών αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι μου για να δουλέψω. Με τη φτώχεια δεν μπορεί να συμβιβαστεί κανείς εύκολα. Μέσα σε δύο χρόνια δούλεψα σκληρά και τα κατάφερα.

Η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα μου ήταν το 2019. Έγινε μια συναυλία για εμένα στο Καλλιμάρμαρο με 50.000 θεατές», δήλωσε. Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Πήρα πολλά από τον Στέλιο Καζαντζίδη, με ταύτισαν πολύ μαζί του, γιατί κάναμε πολλές επιτυχίες. Υπήρξε κάποτε μια παρεξήγηση, αλλά τελικά λύθηκε το θέμα», εξήγησε.

«Έχω δεχτεί πολλές μαχαιριές από ανθρώπους του χώρου, αλλά το στήριγμά μου ήταν πάντα η γυναίκα μου. Είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια κι είναι ο ήρωας της ζωής μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τέλος, αποκάλυψε ποιους θεωρεί αξιόλογους καλλιτέχνες από τη σύγχρονη μουσική σκηνή.

«Ο Στέλιος Διονυσίου και ο Οικονομόπουλος έχουν μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι. Και η Έλενα Παπαϊωάννου θεωρώ ότι έχει τα προσόντα για μεγάλη καριέρα», δήλωσε κλείνοντας.