Βρίσκεται στο τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, αφού μόλις στα 16 της, η Καίτη Γαρμπή, με την 13χρονη τότε αδερφή της, Λιάνα, τραγουδούσαν με τον σταρ της εποχής, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Με κατάξανθα μαλλιά και νεανική φινέτσα, η καταξιωμένη τραγουδίστρια ήταν μέλος του μουσικού γκρουπ που είχε δημιουργήσει ο τραγουδιστής κι εμφανιζόταν στο πλευρό του ως χορεύτρια και δεύτερη φωνή.

Η συνεργασία τους κράτησε περίπου εννέα χρόνια, με την καλλιτέχνιδα να ξεκινάει σόλο καριέρα το 1986, υπογράφοντας το πρώτο της συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

Πίσω στα ‘80s γύρισε το χρόνο ο ρετρό λογαριασμός του Instagram Studio_kleisthenis με μια δημοσίευση από την χρυσή εκείνη εποχή. Η φωτογραφία είναι μέρος της σπάνιας συλλογής του διάσημου Έλληνα φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου, ο οποίος υπήρξε προσωπικός φωτογράφος της εμβληματικής σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Μεταξύ των αστέρων που φωτογράφιζε βρέθηκε κι η νεαρή τότε «Καιτούλα», η οποία πόζαρε δίπλα στον καλλιτεχνικό της μέντορα.

Ο μπαμπάς μου κρατούσε κομπολόι και ήθελα και εγώ. Έχω περίπου στα 200 και πόσα χαρίζω γιατί τα θέλουν για ενθύμια. Όταν κάνεις επάγγελμα ανδροκρατούμενο, θεωρείσαι αλήτισσα και πρόστυχη» κατέληξε.

Στη δημοσίευση βλέπουμε την τραγουδίστρια με ξανθά μακριά μαλλιά κι έντονο μακιγιάζ. Το γεμάτο χρωματιστές παγιέτες outfit της ταιριάζει απόλυτα στην glam δεκαετία, όπου και τραβήχτηκε το στιγμιότυπο.

Δίπλα της ο 33χρονος τότε Γιάννης Φλωρινιώτης ποζάρει κοιτώντας γοητευτικά τον φακό μέσα σε μια ασπρόμαυρη γυαλιστερή πουκαμίσα. «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιο του την Καίτη Γαρμπή με τον Γιάννη Φλωρινιώτη το 1980», σχολίασε στη λεζάντα που συνοδεύει τη ρετρό φωτογραφία.