Τις τελευταίες ημέρες έχει επικρατήσει αρκετός θόρυβος σχετικά με το αν πραγματικά έχει πεθάνει ο Sin Βοy, κατά κόσμον Θόδωρος Augustin Gega, ή όχι. Μπορεί τελικά κάποιος να πεθάνει στα ψέματα στην εποχή των social media, που «τρέχουν με ταχύτητα φωτός» σε όλο τον κόσμο; Ίσως, αλλά δυσκολότερο αν είσαι ο Sin Βοy και προσπαθείς για δεύτερη φορά να κάνεις θόρυβο για να ακουστείς…

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφία με τον ίδιο μέσα σε ασθενοφόρο κάπου στο Κόσοβο, το οποίο θα έπρεπε να είναι βαμμένο σε άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι σε κίτρινο και πορτοκαλί, όπως ένα αντίστοιχο ελληνικό.

__________

Επιπλέον, η μητέρα του ράπερ έκανε «μαύρο» το προφίλ της στο Instagram και η αδερφή του έγραψε «Rest in peace».

Τελικά όμως έγιναν όλα για να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν σε έναν άνθρωπο, όπως έχει πει ο Άντι Ουόρχολ, αφού ακόμη και συνεργάτες του λένε ότι είναι ζωντανός και υγιής;

Τι συμβαίνει τελικά;

Στενός συνεργάτης του Sin Boy έβαλε τέλος στο θρίλερ σχετικά με τον θάνατό του και ανέφερε αποκλειστικά στην εκπομπή «Γεια σου»: «Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του».

Το «Μama»

Στην Ελλάδα ο Αλβανός ράπερ κυκλοφόρησε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των τελευταίων ετών που όμως ουσιαστικά ήταν ένα από τα γνωστά motto που γέννησε η ραπ της νέας εποχής -δηλαδή το τρίπτυχο λεφτά, γυναίκες και γρήγορα αυτοκίνητα.

Ταυτόχρονα, όμως, μάζεψε μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που κυκλοφόρησε πάνω από 15.000.000 views στο You Tube, προκαλώντας τότε μια φρενίτιδα στα. Το τραγούδι εξαπλώθηκε σαν… ιός.