Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/2 ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εσωτερική μάχη που δίνει με τον εαυτό του και την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είναι μία μάχη, τώρα έχω αποδεχτεί ότι θα υπάρχει. Και εγώ απλά πρέπει να είμαι λίγο πιο δυνατός, γιατί μέχρι τώρα, έφαγα πάρα πολύ χρόνο. Κουράστηκα να λέω: “γιατί να υπάρχει αυτός ο δαίμονας, γιατί;”. Τώρα είμαι στη φάση που λέω: “Ωραία, υπάρχει; Εγώ τι μπορώ να κάνω για να είμαι λίγο πιο δυνατός;”. Εμένα οι δαίμονές μου με κυνηγάνε, μου κάνουν έναν κύκλο γύρω – γύρω. Όπως η εικόνα του Αγίου Γεωργίου, έχει έναν δράκο κάτω, με κάτι πρέπει να παλεύουμε», ανέφερε αρχικά.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι εθελοτυφλούν και δεν τους κρίνω, γιατί καταλαβαίνω ότι είναι αδύναμοι. Πολλοί δεν τα αγγίζουν κάποια πράγματα, εγώ βούτηξα και βουτάω στους δαίμονές μου. Με πάει και ο εαυτός μου λίγο, από τον χαρακτήρα μου, δεν του αντιστέκομαι πια του δαίμονα», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός, που πήρε το βραβείο Χορν, αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του αντιστέκεται στο ρόλο του «ωραίου» άντρα, προκειμένου να κάνει ρόλους που τον εξιτάρουν περισσότερο.

«Δεν υπήρξα ποτέ το “καμάκι” της Ρόδου. Δεν κόλλησα καθόλου με την όλη φάση, ούτε η παρέα μου το είχε. Δεν εκμεταλλεύτηκα την εξωτερική μου εμφάνιση και δεν πήγαινα για τσάρκα. Όσο οι άλλοι κοιτούσαν τον τουρισμό, εμένα η ζωή μου ήταν στη “μυρωδιά” του θεάτρου», παραδέχτηκε.