Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα, μετά τον χορό του ηθοποιού στην πίστα, δίπλα στην αγαπημένη του.

Κι ενώ οι περισσότεροι θεωρούν τις κινήσεις τους υπερβολικές, σχολιάζοντας το πώς μπορεί να αντιδράσουν τα παιδιά τους και τονίζοντας πως «παραείναι» μεγάλοι για τέτοια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποστηρίζει ανοιχτά το ζευγάρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο θεατρικός παραγωγός ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση δίπλα στα στιγμιότυπα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφέροντας πως «και οι ερωτευμένοι έχουν δικαιώματα».

Μάλιστα, προέτρεψε όσους σχολιάζουν αρνητικά το «θέαμα» να μην ασχολούνται. Ειδικότερα, έγραψε: «Ζήτω ο έρωτας! Τα συναισθήματα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Τι σημασία έχει αν είναι κάποιος επώνυμος ή όχι; Άνθρωποι είμαστε και νιώθουμε. Τι σημασία έχει η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Γιατί δεν αντέχετε τη χαρά του άλλου; Γιατί θέλετε να τον βλέπετε στα πατώματα; Για να τον λυπάστε και να παίρνετε αξία; Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται... είναι στιγμές που θες να πάρεις μια ντουντούκα και να το φωνάξεις! Εσείς τι πρόβλημα έχετε; Σε όποιον δεν αρέσει να μην ασχολείται! Φτάνει πια με το ζήτημα της μη αποδοχής στην κοινωνία μας. Ας σταματήσει η ζήλια και ο φθόνος σε οτιδήποτε θυμίζει σε κάποιους ό,τι δεν ζουν οι ίδιοι. Την ξέρουμε αυτή τη χολή. Την νιώσαμε στο πετσί μας με την Ιλάειρα. Προσπαθήσατε πολές φορές επώνυμοι και ανώνυμοι να μας γονατίσετε με σχόλια περί κάλπικου έρωτα, λευκού γάμου, ψεύτικων φιλών, τηλεοπτικών ανταλλαγμάτων κλπ. Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε, να βγάλουμε τον καρκίνο, να μην κάνουμε παιδιά... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω... τι σας κάναμε; τι σας ενοχλήσαμε; πόσο όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται... Η ενόχληση στη δημόσια έκφραση του έρωτα των ανθρώπων δεν πρέπει να αφορά εκείνους που τον ζουν. Αυτοί που ενοχλούνται πρέπει να το ψάξουν... Ερωτευτείτε!».

Δείτε την ανάρτησή του: