Στο χθεσινό επεισόδιο μετά από την επική νίκη των Μπλε, παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησαν να φλερτάρουν μπροστά σε όλους, με τους παίκτες να σκάνε από τα γέλια και τον Γιώργο Λιανό να δίνει "ρεσιτάλ ατάκας".

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο συγκεκριμένο ριάλιτι να υπάρχουν φλερτ μεταξύ των παικτών και κάτι τέτοιο είδαμε και σήμερα, στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν από την ψηφοφορία των Διασήμων.

Μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να φλερτάρει την Ελευθερία Ελευθερίου  λέγοντάς: "Την ξέρω και από έξω την Ελευθερία. Είναι κουκλάρα θα πω εγώ. Ένα χαμόγελο λαμπερό, ένα αστέρι ανάμεσά μας. Την έχω δει να τραγουδάει και είναι εκθαμβωτική. Την ακολουθώ και στο Instagram. Εγώ την Ελευθερία την συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ και αγωνιστικά και σαν συμπεριφορά, γιατί είναι πολύ ειλικρινής. "

Όλα ξεκίνησαν από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποιος είπε πώς ο Τάκης έχει ξεκινήσει και προσέχει πολύ την εμφάνισή του από τότε που μπήκαν οι νέοι παίκτες στο Survivor και εκεί όλοι κοίταξαν την Ελευθερία. Εκείνη έβαλε τα γέλια και τον κοίταξε ενώ μεγάλη συζήτηση έγινε με τον Γιώργο Λιανό και τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν την πλάκα.

Λίγο αργότερα, η Ελευθερία τον προκάλεσε να βγάλει τη μπλούζα του, με τον Τάκη να το κάνει όντως, ενώ ο Γιώργος Λιανός τον αποκάλεσε "sugar Τάκης". Μόλις εκείνος έβγαλε τη μπλούζα του της είπε: "Εμείς οι άνδρες παλαιάς κοπής, δεν έχουμε τέτοια κολλήματα"