Το καλοκαίρι του 2021, ξεκίνησαν οι φήμες ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί κα πολύ ερωτευμένοι.

Όταν τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να σταματήσει να κρύβεται και να αποκαλύψει τη σχέση του, κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών τους κυνηγούσαν σε κάθε τους βήμα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ενοχλούνταν από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Παράλληλα, και η Δέσποινα Βανδή ήταν αμήχανη στις ερωτήσεις που της έκαναν για τον καινούριο έρωτα που ήρθε στη ζωή της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ενόχληση της τραγουδίστριας, όταν οι δημοσιογράφοι περίμεναν στο αεροδρόμιο το ζευγάρι να επιστρέψει, από ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός άρχισε σιγά – σιγά να επισκέπτεται όλο και πιο συχνά το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, αρχικά διακριτικά στο τραπέζι και έπειτα πάνω στη σκηνή, χορεύοντας ζεϊμπέκικο και ανταλλάσσοντας φιλιά με την αγαπημένη του.


Μάλιστα, υπάρχουν αυτοί που τάσσονται υπέρ του ζευγαριού που ζει τον έρωτά του, χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι θα πει ο κόσμος, αλλά κι αυτοί που τάσσονται κατά.

Το Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί στο Twitter. Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας εξέφρασαν αρνητική άποψη για τον τρόπο που συμπεριφέρεται δημόσια το ζευγάρι, με αρκετούς να αναφέρουν πως έχουν κουραστεί με τις συνεχείς εκδηλώσεις αγάπης.

Από την άλλη πλευρά, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν χιουμοριστικά αυτό που συμβαίνει, ενώ ήταν και αρκετοί αυτοί που είπαν πως δεν τους ενοχλεί καθόλου να βλέπουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι να εκφράζει δημόσια τον έρωτά του.


«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει»

Από τους πρώτους που υποστήριξαν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη.

Αρχικά, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.


Η πρώην γυναίκα του Βασίλη Μπισμπίκη

Μέσα σε όλα τα σχόλια που έγιναν τα τελευταία 24ωρα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε εκείνο της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, με την οποία ο ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο.

Μέσα από μία αινιγματική ανάρτηση, η πρώην γυναίκα του Βασίλη Μπισμπίκη έγραψε τη φράση «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα».

Αν και δεν είναι βέβαιο πως το σχόλιο αναφέρεται στη σχέση του ηθοποιού με την τραγουδίστρια, η χρονική στιγμή που το δημοσίευσε, έκανε πολλούς να πιστεύουν πως όχι μόνο δεν εγκρίνει αυτό που συμβαίνει, αλλά σκέφτεται και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο παιδί τους.