Ο Γιάννης Βαρδής έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα του, την προσωπική του ζωή, αλλά και τα τρυφερά ενσταντανέ της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στο διάσημο ζευγάρι και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν μετά το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα.

«Έχει σχέση με την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Εγώ προσωπικά, προσπαθώ να μην το περάσω μέσα μου, να μην ασχοληθώ καθόλου. Νομίζω ότι αν αισθάνονται έτσι, τότε καλά κάνουν. Εγώ προσωπικά, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι θέμα χαρακτήρα. Είναι θέμα δικό τους, δεν μπορώ να το κρίνω. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Την αγαπάω τη Δέσποινα και τη σέβομαι. Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Νατάσα, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 10 χρόνια. «Όλα αλλάζουν. Τα παιδιά αλλάζουν άρδην τα πάντα. Υπάρχουν προστριβές, δεν γίνεται να μην υπάρχουν. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Από τη δική μου πλευρά, δεν έχω σκεφτεί να φύγω από το σπίτι, να πάει λίγο η Νατάσα στη μαμά της, το έχουμε σκεφτεί», εξήγησε.