Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μεταξύ χρηστών των social media για το βίντεο που «ανέβασε» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τις δύο κόρες της να κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών, αναφέρθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Υπενθυμίζεται ότι προ λίγων ημερών η γνωστή influencer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ταξίδεψαν παρέα με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, στη Θεσσαλονίκη.

Στην επιστροφή, και ενώ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Χριστίνα Μπόμπα «ανέβασε» ένα βίντεο με τα δίδυμα να κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών, και τη σχετική λεζάντα να αναφέρει «Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας, γυρνώντας από Θεσσαλονίκη».


Η ανάρτησή της προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, με αρκετούς χρήστες των social media να τονίζουν ότι αυτό που συνέβη απαγορεύεται ενώ ήταν και επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών, και να κατακρίνουν τους δύο γονείς για την κίνησή τους.

Μετά από τις αντιδράσεις, η Χριστίνα Μπόμπα διέγραψε από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εν λόγω βίντεο.

Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί διέγραψε το επίμαχο βίντεο



Η influencer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το περιστατικό και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που «ανέβασε» το εν λόγω βίντεο.

«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν ακούω τα σχόλια. Για το συγκεκριμένο, μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, που, τι να κάνουμε ρε παιδιά, σκοτώστε με, δεν το ήξερα. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια να τα πάω εκεί, τις πήγα, μας έβγαζε βίντεο ο μπαμπάς τους εκείνη την ώρα, γελάσαμε, το είδα μετά ήταν γλυκούλι και το “ανέβασα”. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.


«Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και όταν έχουμε δημόσιο βήμα, όταν αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Για αυτό και διέγραψα το βίντεο, γιατί θεώρησα ότι αφού απαγορεύεται για κάποιο λόγο απαγορεύεται, άρα καλό είναι να μην επηρεάσω κόσμο να το κάνει», πρόσθεσε η ίδια, εξηγώντας τους λόγους που διέγραψε το βίντεο.