Την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους επέλεξαν να πάρουν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου.

Μπορεί να παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια στις Σπέτσες σε μια πολύ ρομαντική τελετή, ωστόσο από τον περασμένο Οκτώβρη είναι σε διάσταση και τώρα έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βγει το διαζύγιο, το οποίο είναι «βελούδινο» και συναινετικό.

Οι φήμες τούς ήθελαν να χωρίζουν από το καλοκαίρι, όταν ο δικηγόρος πέρασε τα γενέθλιά του μόνο με φίλους, την ώρα που η τραγουδίστρια έλεγαν πως βρίσκεται περιοδεία.

Η επιβεβαίωση, λοιπόν, άργησε να έρθει, με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, να είναι εκείνος που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Από την πλευρά της, ωστόσο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν έχει κάνει καμία δήλωση ή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο

Χθες, Πέμπτη, ο Σπύρος Δημητρίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η κάμερα του «Happy Day» τον περίμενε έξω από το κανάλι.

Όταν όμως έφτασε με το αυτοκίνητό του, πάτησε γκάζι για να αποφύγει τις κάμερες, λέγοντας απλά: «Τίποτα, τίποτα, τίποτα».


Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγο νωρίτερα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου τους, ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έπαιζε μουσική και στη λεζάντα του έγραψε «Elvis Presley για κάποιον λόγο…».