Επιλεκτική κώφωση έπαθε η Χρύσα Ρώπα στον αέρα της εκπομπής «Έλεος» όταν άκουσε το όνομα του πρώην συζύγου της Θανάση Λάλα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει πώς είναι η ζωή της ηθοποιού τα τελευταία χρόνια, που έχει γίνει γιαγιά, με τη Χρύσα Ρώπα να απαντά: «Ο γιος μου δεν είναι στην Ελλάδα, οπότε δεν έχω την καθημερινή έγνοια του. Όταν πηγαίνω στο Παρίσι, έχει αυτός την έγνοια μου. Το παιδί μας, που τον Ιούνιο θα γίνει 8 ετών, είναι ένα απίστευτο πράγμα. Είναι απίστευτο… Είναι ευτυχία».

Στη συνέχεια, η Αννίτα Πάνια θέλησε να μάθει αν η γέννηση του εγγονού της κατάφερε να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα, με την ηθοποιό να παθαίνει επιλεκτική κώφωση.

«Δεν άκουσα τι είπες; Ξαφνικά, ε… Κώφωση… Επιλεκτική κώφωση. Γιατρό έχεις; Κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται, τι να κάνουμε; Για μερικούς ξεπερνιούνται. Γιατί δεν αναρωτιέσαι γι’ αυτούς που είναι τόσο καλά πια; Τρώνε με την άλλη τη γυναίκα, το άλλο το παιδί και είναι τόσο αγαπημένοι. Αφού είστε τόσο αγαπημένοι, γιατί χωρίσατε; Αλλά να σου πω και κάτι; Δεν με νοιάζει, καλά κάνατε και χωρίσατε, αλλά μη θέλεις να το φορέσεις αυτό σε όλους. Γιατί η έλευση του εγγονιού να είναι λόγος να φτιάξουν τα πράγματα; Δεν γίνεται, είναι παλαιολιθική αυτή η εποχή. Δεν τυχαίνει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν το πάμε το μωρό, το πάω. Θα με πιάσει κώφωση πάλι», είπε η Χρύσα Ρώπα.