Δύο τρένα που έκαναν το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα συγκρούστηκαν στην περιοχή Ευαγγελισμός, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 46 άνθρωποι και δεκάδες να τραυματιστούν.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε live στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες των ανθρώπινων ψυχών. Μάλιστα, κάποια στιγμή «λύγισε», λέγοντας πως είναι και εκείνη μάνα και δεν αντέχει να βλέπει τόσο πόνο.

Δεν μας αξίζει αυτό - Δεν μας αξίζει

«Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό, να σταματήσει πραγματικά, δεν μας αξίζει αυτό, δεν μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται και ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά.

Αυτό το “στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε

Μην πηγαίνετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε, δεν μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει, πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σάς έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς, είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση, αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το “στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνουν με αγωνία το παιδί τους», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Αλιμπέρτη.