Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» και το απότομο φινάλε της.

Γιατί σταμάτησε το σίριαλ, παρότι αγαπήθηκε από το κοινό

«Η σειρά αυτή έδειξε πραγματικά ότι θα γινόταν μεγάλη επιτυχία! Από την αρχή ήμουν σίγουρος γι’ αυτό το πράγμα, αλλά διεκόπη ξαφνικά. Θέλω να εκφράσω το παράπονό μου, γιατί από τη στιγμή που διεκόπη και προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Αλέξανδρο Ρήγα γι’ αυτό το θέμα, δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα και αυτό το έχω παράπονο. Έχω να τον δω από τότε», προσθέτοντας ότι θα ήθελε πολύ να γυριστεί ξανά η σειρά.


Η κωμική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2000 με σκοπό να ολοκληρωθεί σε 30 επεισόδια, ωστόσο η παραγωγή της σταμάτησε στο 7ο επεισόδιο.
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Για τις φήμες που εμπλέκουν τη Χρύσα Ρώπα

Ο ηθοποιός απάντησε και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ότι στα γυρίσματα ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε μιλήσει άσχημα στην πρωταγωνίστρια Χρύσα Ρώπα.

«Όχι, για να είμαι ειλικρινής, δεν άκουσα κανένα βρίσιμο. Η αντίληψή μου πήρε μόνο κάποια στιγμή ότι κάτι συνέβαινε και υπέθεσα ότι υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις. Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Το μόνο που διαπίστωνα ήταν ότι πήγαινα στο γύρισμα στις 10 το βράδυ και ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μόρτζος.