Η διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς πούλησε την έπαυλη που είχε αγοράσει πριν από 9 μήνες στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 10 εκατ. δολαρίων. Λεπτομέρεια… Την έπαυλη την είχε αγοράσει 11,8 εκατ. δολάρια, οπότε έχασε 1,8 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dirt, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγόρασε το σπίτι λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, τον περασμένο Ιούνιο, για 11,8 εκατ. δολάρια.

Μια πηγή είχε δηλώσει στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια ήταν ενθουσιασμένη με τη νέα της έπαυλη. «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λατρεύει το νέο της σπίτι. Το διάλεξε μαζί με τον Σαμ. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να έχει ένα σπίτι που διάλεξε χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει έγκριση από τον μπαμπά της Τζέιμι Σπίαρς».

Η μεσογειακού στυλ έπαυλη με την ιδιαίτερη είσοδο και το εντυπωσιακό φουαγέ βρίσκεται σε μία έκσταση 1,6 στρεμμάτων και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου με ιδιαίτερα καθίσματα και οροφή, γυμναστήριο, ξενώνα, γραφείο και κελάρι κρασιών.