Ο Μπρους Γουίλις έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με άνοια και έδειξε ότι η νόσος έχει αφήσει τα σημάδια της στον άλλοτε σκληρό του Χόλιγουντ.

Ο Μπρους Γουίλις έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο. Πήγε για καφέ με δύο φίλους του στη Σάντα Μόνικα. Οι παπαράτσι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και εκεί φάνηκε ότι τα σημάδια της άνοιας είναι εμφανή πια πάνω του.

Ο 67χρονος σταρ του Χόλιγουντ έδειχνε φανερά καταβεβλημένος από την άνοια και δεν θύμιζε σε τίποτα τον αγέρωχο σκληρό της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ο Μπρους Γουίλις έδειξε μπερδεμένος όταν είδε τους παπαράτσι, που τον εντόπισαν να κατεβαίνει ένα πεζοδρόμιο και φαινόταν φανερά σαστισμένος, όπως ανέφερε η Daily Mail.

Οι φίλοι του «λειτούργησαν σαν ανθρώπινη ασπίδα και προσπάθησαν να τον κρύψουν όσο καλύτερα μπορούσαν», ανέφερε το βρετανικό το άρθρο. Ωστόσο, εκείνος δεν έδειχνε να έχει αντιληφθεί τι έκαναν.

Στην αρχή ο Μπρους Γουίλις προχώρησε μπροστά και ύστερα από δεύτερη προσπάθεια του ενός από τους δύο άνδρες που τον συνόδευαν, αποφάσισε να τον ακούσει και να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο προκειμένου να αποχωρήσει από το σημείο.

Το βίντεο και η συγκινητική αφιέρωση της συζύγου του

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, είναι συνέχεια στο πλευρό του Αμερικανού ηθοποιού μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια και δείχνει την υποστήριξή της προς τον αγαπημένο της.

Η Χέμινγκ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον άντρα της και δημοσιεύει τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τον Μπρους Γουίλις, για να μοιραστεί συγκινητικές στιγμές της ζωής του ζευγαριού με τους θαυμαστές του ηθοποιού.

Σε story στο Instagram, η Έμα Χέμινγκ ανέβασε ένα παλαιότερο βίντεο με τον Μπρους Γουίλις. Ο Αμερικανός ηθοποιός δείχνει γεμάτος ζωή και φυσικά με πλήρη διαύγεια. Φαίνεται να μιμείται τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε για την προώθηση της εταιρείας της.

Το ζευγάρι γελάει και αστειεύεται.

 


Η Χέμινγκ έκανε στην ανάρτησή της μια συγκινητική αφιέρωση στον σύζυγό της και έγραψε στη λεζάντα του story: «Ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του».