Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για τη συμπαράστασή του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, με μήνυμα που μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha. Ο παρουσιαστής ύστερα από πολλές μέρες αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο “ευχαριστώ” προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για τη βοήθειά του και στο κανάλι μου, τον Alpha. Στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Χάρης Λεμπιδάκης έβγαλε μάλιστα και φωτογραφίες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο νοσοκομείο ξαφνικά ύστερα από λοίμωξη του αναπνευστικού και η σύντροφός του συγκινεί. Μιλώντας στο «Secret» των «Παραπολιτικών», η  Έλενα Μαστραγγελή επισημαίνει πόσο σημαντικός είναι ο παρουσιαστής για εκείνη! Η ίδια από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και είναι το απόλυτο στήριγμά του στη ζωή!

«Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική», είπε αρχικά η Έλενα Μαστραγγελή και συνέχισε: «Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 6/3