Αποσωληνώθηκε την Τετάρτη ο Ανδρέας Μικρούτσικος µετά την περιπέτεια της υγείας του, που τον έφερε στην εντατική µε λοίµωξη του αναπνευστικού.

Στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή είναι από την πρώτη στιγµή η σύντροφός του, Ελενα Μαστραγγελή, η οποία, αναφερόµενη στο δυσάρεστο αυτό γεγονός, δήλωσε στο «Secret»: «Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά.

Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική. Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Ο γνωστός παρουσιαστής τις τελευταίες ηµέρες απείχε από τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις στον Alpha και από την εκποµπή «Super Κατερίνα». Όπως είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε έπειτα από µια αδιαθεσία, µε την υγεία του ωστόσο να επιδεινώνεται.

Η Ελενα Μαστραγγελή έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και έχει κάνει σπουδές στην Ιχθυολογία. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Αιγάλεω, έχει µια κόρη και, όπως αναφέρει στα προφίλ της στα social media, εργάζεται σε εταιρεία µεταφορών.

Οι δυο τους είναι πολύ καλά µαζί και µάλιστα συζούν στην Κηφισιά. Τέλος, φαίνεται πως δεν κρύβουν τη σχέση τους, καθώς η Ελενα Μαστραγγελή συχνά αναρτά κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασµό στο Facebook.

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 04/03/3033

Ελενα Μαστραγγελή: «Για εµένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, τον αγαπώ»