Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε τόσο στην τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, όσο και στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει.

Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αρχικά, δήλωσε πως θεώρησε προσβλητικό να βγει και να τραγουδήσει, ενώ η χώρα είχε βυθιστεί στο πένθος.

Για τους τραγουδιστές είναι ανήθικο, για τους ηθοποιούς δεν είναι; 

«Ήταν όλα τόσο σφιγμένα, δεν μπορούσε να "ανασάνω". Το θεώρησα προσβλητικό για τη δική μου ηθική να έρθω να τραγουδήσω και να διασκεδάσω τον κόσμο στο εθνικό πένθος. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει το τραγούδι με το θέατρο. Για τους τραγουδιστές είναι ανήθικο, για τους ηθοποιούς δεν είναι ανήθικο;», είπε χαρακτηριστικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφερόμενος στα θέατρα που άνοιξαν τις ημέρες της τραγωδίας.

Κάναμε έναν πιλότο με την Ιλάειρα, με αρχησυντάκτη τον Κ. Χαρδαβέλλα

Αναφορικά με την εκπομπή που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση, δήλωσε: «Κάναμε έναν πιλότο για μια μουσική εκπομπή με την Ιλάειρα και περιμένουμε να πάρει το πράσινο φως. Θα κάνω αυτό που έκανα στην Ιλάειρα στο Just, θα είμαι σαν coach κι εκείνη θα είναι η απόλυτη οικοδέσποινα. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας» είπε κλείνοντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: