Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τη στάση τους μέχρι τώρα στο παιχνίδι.

Mε έχει απογοητεύσει πάρα πολύ η Ελευθερία

«Φέτος με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ η Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι. Έχουμε κάνει πάρα πολλές προπονήσεις μαζί πριν μπει, κάναμε παρέα και θυμάμαι πόσο είχε πληγωθεί με όλα αυτά που είχαν γίνει με τον Μάριο. Η στάση που έχει αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει καθόλου. Ακόμα κι αυτό που ακούστηκε ότι κρυφάκουσε στο κιου του άλλου παίκτη, πολύ κακό. Αισθάνθηκα ντροπή», δήλωσε.

Nα το λύσει με τον Μάριο ήρεμα και ωραία

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει. «Πριν μπει η Ελευθερία στο παιχνίδι, της είχα πει να βασιστεί στην αγωνιστικότητά της και να το λύσει με τον Μάριο ήρεμα και ωραία», αναφέρει.

Δεν τη βλέπω καν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Γιώργος Ταλάντσεβ έδειχνε μπερδεμένος, ενώ τελικά απάντησε: «Δεν τη βλέπω καν, δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει. Μπήκε για να κάνει ριάλιτι και παίζει έναν ρόλο».

Ο Στάθης Σχίζας έφυγε με το κεφάλι ψηλά

Τέλος, για τους παίκτες που επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Χριστίνα Κεφαλά δεν κατάλαβα εξ' αρχής γιατί μπήκε στο Survivor All Star που είναι ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό. Ο Στάθης Σχίζας έφυγε με ψηλά το κεφάλι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

1111111111111111111